Alice: Två månader med lågkolhydratkost

Alice har under två månader kraftigt minskat på sitt kolhydratintag. Främst för att bli av med sitt sötsug. Hon upplevde en positiv effekt av den här perioden och kommer fortsätta med utvalda delar. En sund inställning tycker jag. Det är viktigt att komma fram till något som passar för ens egen kropp och person.

Hon följer alltså inte strikt LCHF på något sätt men tänker ändå på att minska kolhydraterna i de fall det är möjligt och värt det. Läs gärna Alice’s utvärdering av två månader med lågkolhydratkost. Även du som är strikt LCHF:are kan hitta lite nyttiga slutsatser i hennes inlägg.

Läs gärna mitt tidigare inlägg om hur LCHF tog bort mitt sötsug.

Söktermer:

  • lchf sötsug
  • sötsug lchf
  • sötsugen lchf
  • bli av med sötsuget lchf

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog