Börjar ditt 2013 med LCHF?

Nu har en vecka gått på det nya året och jag tror många börjat med LCHF, kanske för första gången eller som mig i form av ”återfall”. Har vid flera tillfällen sett att både smör och grädde varit urplockade i butikerna och det är förmodligen ingen slump.

Själv har jag under ett par månader fuskat ganska rejält men sedan en vecka tillbaka är det strikt LCHF som gäller. Den här gången håller jag mig från allt som riskerar att sätta igång sötsuget. Fram till påsk tänker jag inte fuska en enda gång. Inte ens en bit potatis eller nötter med för hög andel kolhydrater kommer tillåtas slinka ner. Den här gången lusläser jag förpackningarna är noga med att hålla mig långt från allt som innehåller vetemjöl och socker. Inte ens färdiga såser med hög fetthalt är ok om de innehåller mjöl den här gången.

Och när jag ändå är inne på LCHF och nystart: Visst är det märkligt hur bra man alltid kommer på att man mår när man drar igång LCHF? Krafterna kommer tillbaka och magkatarr försvinner. Märkligt att jag tillåter mig själv att falla tillbaka på kolhydrater ibland.

Hur ser det ut för dig med 2013 och LCHF? Är det ett nyårslöfte eller är du sugen på att testa under året? Kanske kör du redan fullt ut? Skriv gärna en kommentar och berätta.

Söktermer:

  • lchf 2013

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog