Den här veckan är LCHF ofarligt

För några veckor sedan basunerade Expressen ut på löpsedlar och på webben att LCHF minsann är farligt. Den här veckan var det dags att berätta att fett är nyttigt och något vi inte ska vara rädda för. I artikeln beskrivs hur kolhydrater har en negativ inverkan på kroppen och att mättat fett förmodligen inte är farligt.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog