Hjälp, jag går upp i vikt med LCHF

viktokning_lchf

En läsare på Måbra har kört med lchf en tid. Till en början gick hon ner i vikt med några kilon. Men senaste veckan har resulterat i en uppgång. Läs frågan och Marie Tegners svar om varför hon går upp i vikt med lchf här. Det handlar i korta drag om vätskenivå i kroppen och att man bör se viktminskning över en längre period.

Läsaren berättar även att hon äter en eller två frukter om dagen. I min värld kan nog det bidra till sämre viktnedgång om man använder lchf.

Min personliga erfarenhet med lchf är att strunta i vågen. Första veckorna vägde jag mig ofta men nu har jag inte alls lika stor koll. Att något händer med kroppen är jag säker på. Jackor och kläder jag tidigare inte kunnat få mig passar idag alldeles utmärkt. Jag har kört lchf i ungefär en månad nu och har gått ner kring 3 kilo.

Det enda jag ångrar är att jag inte tog några mått på kroppen när jag började med lchf. Är du på väg att börja eller har nyss börjat? Ta mått, det kommer vara din största motivator med lchf. Att se centimetrarna krympa undan för undan.

Söktermer:

  • lchf blogg vikt
  • lchf går upp i vikt
  • lchf viktuppgång
  • lchf viktnedgång blogg
  • lchf viktökning
  • går upp i vikt av lchf
  • lchf problem
  • problem med lchf
  • varför går jag upp i vikt av lchf

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog