Kan inte välja mindre socker och kolhydrater med nya appen

Men ge mig mindre kolhydrater och socker

 

Jaha det är ju typiskt. Har fått hem prylen Jawbone Up som är ett band som ska mäta en massa saker. Exempelvis sömn och hur mycket jag går. Som en bonus i sin livsstil med det här bandet kan man i appen också lägga in vad man äter och vid vilka tider. Jag hade tänkt vara riktigt seriös och börja bokföra mina matvanor i detalj och försökte ställa in hur mycket kolhydrater jag som mest vill konsumera per dygn. Döm om min förvåning när reglaget inte går att dra ner till 20g som jag vill hålla.

Skaparna tycker alltså att jag som absolut minst ska äta 50g per dag vilket är dubbelt så mycket mot vad som är ok för min LCHF. Då ska vi inte tala om rent socker. Det går inte heller dra ner och det minsta man ska äta där är 10g. Suck.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog