Kan LCHF bota cancer?

Det här är såklart ett känsligt ämne men jag tycker ändå det är värt att förmedla för de som känner någon som har eller kanske själva har cancer. Viss forskning visar på att tumörer trivs bäst med socker som näring. Tillförs inget socker, ja då finns inte heller någon näring för tumörerna.

I det här inslaget från enormt stora CBN får vi bland annat möta en man som bara hade månader kvar att leva. Han la om sin kost helt och hållet till något som liknar LCHF och på ett näst intill mirakulöst sätt försvann hans cancer.

Ytterligare lite information och diskussion hittar du på bloggen ”Ett sötare blod” där ”European Code of Cancer” med sina 11 punkter för att minska risken för cancer diskuteras. En av punkterna handlar om att fetma är farligt. Men är det verkligen fetman som är farlig eller är det kanske sockret som gjort vissa feta som är det farliga?

 

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog