Känner du till ovanliga läckerheter för LCHF:are?

swedish_chef

Jens Linder, Söndagskock på DN efterlyser tips på lite ovanliga läckerheter som innehåller låg andel kolhydrater. Själv tipsar han om Kalvsylta, räkost, surkål, torkad skinka och lite annat. Har du något tips är det bara att följa länken nedan och skriva en kommentar.

Tipsa om läckerheter för LCHF:are på DN.se

Har du inget tips är det ändå värt att besöka länken. Det har redan kommit några bra kommentarer med tips på exempelvis Halloumi och Mascarpone.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog