LCHF fungerar i familjen även när inte alla vill

lchf-inte-alla-i-familjen

En ofta förekommande fråga jag stöter på är hur man gör när inte alla vill köra LCHF i familjen. Jag tycker inte du ska göra frågan så stor och jobbig för det går enkelt att lösa. Även om det finns flera i din familj som inte vill köra LCHF behöver inte det betyda att du måste laga hur många olika middagar som helst.

Om inte alla i familjen kör LCHF

Laga din LCHF-middag som vanligt. Låt de i familjen som inte vill äta enligt LCHF också få pasta, potatis eller vad de nu vill ha. Du själv låter bara bli pastan och byter ut den mot grönsaker, blomkålsmos eller vad du nu tycker passar. Se till att ta lite mer fet sås än vad de andra kanske tar. Klicka på en rejäl klick creme fraiche, ta grädde i kaffet efter maten osv.

Vad gäller barn finns det förövrigt också en del teorier kring kolhydrater. Exempelvis kan det vara så att vi blir längre tack vare kolhydraterna. Detta gäller alltså barn. Som vuxen har du så att säga redan växt klart och du lär inte krympa bara för att du börjar med LCHF.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog