LCHF gav honom bra blodvärden

Veronica som är licensierad kostrådgivare inom LCHF och driver bloggen Kostvägen har nyligen fått se provresultaten från sin man som också kör LCHF. Goda kolesterolvärden med låg APO-kvot och högt HDL. Dessutom mycket låg inflammationsgrad i kroppen.

Själv ska jag ta mitt första blodprov när jag kört LCHF ett halvår. Hade goda värden innan och förväntar mig såklart ännu bättre då. Lovar att göra ett inlägg och redovisa mina värden när provet är taget.

Läs mer på Kostvägen om LCHF, blodvärden och kolesterol.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog