LCHF i ”Halv åtta hos mig”

Ibland kollar jag programmet “Halv åtta hos mig” på TV4. Det är lite speciellt att som tittare få bli inbjuden i privata hem och se deras specialiteter vad gäller mat. Några av de medverkande lagar mat som även borde imponera på namnkunniga mästerkockar.

Karlstad och LCHF på TV4

halv-atta-hos-mig-lchf-mat

Idag, måndag 28e februari visas programmet från Karlstad. Förutom att det i sig är roligt eftersom jag själv bor i närheten är en av gästerna en stor anhängare av LCHF. Monique, som hon heter, kommer att bjuda gästerna på följande LCHF-meny:

  • Förrätt: Kokosfrästa kantareller med avokado och rostade pinjenötter.
  • Varmrätt: Kronhjortsfile med ostsås av parmesan samt en gratäng med vitlök, rättika och grädde.
  • Efterrätt: Sockerfri chokladmousse, björnbär toppade med riven choklad.

Besök TV4 för mer information om LCHF och halv åtta hos mig.

Monique är ett bra föredöme for oss LCHF:are. Hon är dessutom aktiv både på Twitter och genom bloggande. Jag har tidigare skrivit om LCHF och Lifezone här.

Söktermer:

  • sockerfri chokladmousse
  • lchf varmrätt

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog