LCHF-menyn nu till Android

lchf-menyn-android

LCHF-menyn har sedan tidigare funnits till iPhone. Nu kan även du som har Android ladda hem den. Priset är 15kr och där finns det inte mycket att anmärka på.

Appen samlar lchf-receptflöden från Internet. Dessa är uppdelade i följande kategorier:

 • Inspirerande recept
 • Vegetariska recept
 • Ekologiska recept
 • Veckans matsedel
 • Dagens matsedel
 • Filmer och info om LCHF

Jag testade som snabbast appen. För mig tillför inte den här appen speciellt mycket. Det känns lite som utdrag från olika bloggar presenterade i ett flöde. I mitt tycke kan jag lika gärna surfa in till en vanlig lchf-blogg med recept och läsa dem på mobilen mot att köpa den här appen. En app bör tillföra bra och roliga funktioner, inte bara presentera olika artiklar på ett ganska tråkigt sätt. Förhoppningsvis kommer appen uppdateras med det här i framtiden.

Du hittar mer information om LCHF-menyn för iPhone och Android här.

Har du testat LCHF-menyn till antingen iPhone eller Android får du gärna berätta om dina upplevelser.

Söktermer:

 • lchf app android
 • lchf app gratis
 • lchf app android gratis
 • lchf meny
 • lchf app
 • lchf menyer
 • lchf recept app android
 • lchf guiden app
 • gratis lchf app
 • menyer lchf

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog