LCHF-vänlig dressing x2

lchf-vanlig-dressing-blue-cheese-ceasar

Hittade de här två dressingarna på lokala ICA idag. Den ena är Blue Cheese med gorgonzola och den andra klassisk Caesar-dressing med rostad vitlök. Supergoda och med lågt kolhydratinnehåll.

lchf-vanlig-dressing

Båda sorterna innehåller 3,3g kolhydrater per 100g. Dressingarna är tillverkade i USA och importerade till Sverige. Mer information och näringsdeklaration om Ken’s Blue Cheese Dressing hittar du här. Information om Ken’s Creamy Caesar här.

Dressingen med blåmögelost var riktigt god. En liten varning om du har svårt för ädelost, det är ganska stark smak på dressingen.

Söktermer:

  • lchf dressing
  • lchf salladsdressing
  • salladsdressing lchf
  • dressing lchf
  • lchf dressing till sallad
  • lchf hamburgerdressing
  • lchf dressing sallad
  • hamburgerdressing lchf
  • kens creamy caesar dressing

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog