Mandelkvarn inköpt

mandelkvarn

För några månader sen hade jag inte en aning om vad det bilden föreställer användes till. Jag visste att det gick att mala… saker med den.

Nu vet jag bättre. Tillåt mig introducera hushållets nyaste och bäste medarbetare: Mandelkvarnen. För några dagar sedan skrev jag om ett snabbt, enkelt och supergott mandelbröd som passar med lchf. Vi malde tidigare sötmandel i mixern, något som funkade bra men inte helt perfekt. Mjölet fick en ganska grov konsistens och dessutom en mörk färg.

Med mandelkvarnen blir det både ljusare och luftigare. Den fungerar dessutom bra till choklad (mörk såklart) och olika hårda ostar. Priset på 129kr får anses överkomligt. Just den här mandelkvarnen är inköpt på Clas Ohlson och märket är Sveico.

En liten lustig effekt som jag noterat är att det malda mandelmjölet hoppar åt alla möjliga håll om man använder en tallrik av plast som underlag. Gissar på statisk elektricitet. I vilket fall ser det väldigt konstigt ut när det liksom hoppar ut små mjölpartiklar i alla möjliga riktningar.

Söktermer:

  • mandelkvarn
  • mandelkvarn elektrisk
  • elektrisk mandelkvarn
  • mandelkvarn pris

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog