Minskad mängd kolhydrater allt vanligare

lchf-pa-tv4

Det rör på sig bland lågkolhydratare och lchfare. TV4 visade häromdagen ett klipp där man pratade mycket om LCHF. Självklart fanns en dietist med som en kontrast till lågkolhydrattänket. Men visst är det skönt att fler och fler åtminstone blir medvetna om att LCHF existerar?

En%20av%20fyra%20drar%20ned%20p%C3%A5%20kolhydraterna

Inte nog med det. Enligt en undersökning Demoskop gjort äter nästan var fjärde person i landet enligt LCHF. Min spontana reaktion till det är att det känns som lite väl höga siffror men så kan det bli ibland beroende på urvalet.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog