Nu kan du kommentera med Facebook

kommentera_lchfguiden_facebook

Busenkelt att kommentera på LchfGuiden

LchfGuidens facebooksida finns det lite kommentarer kring vissa inlägg. Något vi tycker är väldigt roligt såklart. Nu blir det ännu enklare att även kommentera direkt på bloggen för dig som gillar Facebook.

Nedanför varje inlägg finns “Kommentera och gilla det här inlägget med Facebook”. Klickar du gilla-knappen gillar du just den sidan precis som du är van sedan tidigare.

Om du är inloggad på Facebook kommer du dessutom se din egen profilbild och ett fält där du kan skriva en kommentar. Om du inte är inloggad kommer Facebook be dig logga in på ditt konto i samband med att du klickar “Kommentera”

Viktigt: Vi kommer inte på något sätt åt någon information om dig från Facebook. Att kunna kommentera via Facebook är en ny tjänst de infört för att göra saker och ting enklare för dig. Du slipper helt enkelt skriva in namn, epost osv varje gång du vill kommentera. Ingen information om dig eller ditt konto på Facebook kan skickas till oss. Alla kommentarer som görs sparas dessutom på Facebook och inte här.

Smidigt tycker vi, hoppas du använder den nya och enkla möjligheten att kommentera på LchfGuiden!

Vill du kommentera som vanligt går det att göra nedanför Facebook-fältet.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog