TV4′s inslag om LCHF översatt till engelska

lchf-tv4-inslag-engelska

För en tid sedan hade Tv4 ett inslag om LCHF. Själv skrev jag om att LCHF börjar röra på sig och att var fjärde svensk tänker lågkolhydrat i samband med det. Eftersom LCHF inte fått speciellt mycket material på engelska ännu är det lika glädjande varje gång jag stöter på något.

LivinLaVidaLowCarb har tagit sig tiden att översätta TV4’s inslag om LCHF till engelska. Perfekt att dela med dig av till engelskspråkig vänner.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog