Varför är socker den perfekta presenten?

Ge oss lchfare alternativ till att ge bort socker

Häromdagen var det alla hjärtans dag. En dag som uppmärksammas och får allt större betydelse även bland oss i Sverige. Min fru kom hem efter sitt jobb och hade chokladhjärtan med till barnen. Något som självklart är ok även för en praktiserande lchf:are. Klart ungarna måste få njuta av godis. Men frugan hittade inget att ge mig. Visst hon kunde ha köpt blommor kanske men det blir inte riktigt samma sak.

Varför är godis den givna presenten?

Det här har jag aldrig tänkt på tidigare. Förmodligen eftersom jag var en av de som glad i hågen fyllde munnen med sötsak efter sötsak. Men visst är det märkligt att om man vill ge bort något på alla hjärtans dag ska det helst vara choklad eller gelehallon i form av hjärtan. Varför har det blivit så tro? Förmodligen är det marknaden som styr oss åt det hållet. Vi ska tycka att vi är värda lite onyttigheter helt enkelt.

Nej nästa alla hjärtans dag vill jag se en vinflaska i formen av ett hjärta eller varför inte några baby bells som tillfälligt gjorts om till hjärtan. Kom igen nu tillverkare, uppfinn ät och drickbara presenter som inte innehåller en massa socker!

Söktermer:

  • lchf present

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog