Visa ditt stöd för LCHF på Facebook & Twitter

lchfifiera_mig

Häromdagen läste jag ett inlägg på Kostdoktorns blogg om hans nyhetsbrev (som jag rekommenderar att du prenumererar på). Bland kommentarerna fanns en som jag fastnade lite extra för:

Jag skulle vilja ha en knapp som säger ”LCHF” som jag kan sätta på min Facebookbild.

Jessica, som själv bloggar på Personlig.Het. hade det här önskemålet. En bra ide tycker jag och eftersom verktyg på webben är ett av mina stora fritidsintressen kunde jag inte låta bli att ordna till det här.

Märket läggs till på en kopia av din profilbild. Du kommer alltså inte förstöra ditt original. Jag valde att inkludera +1 för att indikera att man är ännu en anhängare av LCHF. Ju fler som upptäcker den här livsstilen, desto roligare tycker jag.

lchf-logga-officiell

Själva LCHF-delen av grafiken kommer från Carbzone och jag tog bort lite av den för att den skulle passa bättre som märke på en profilbild. Det runda hade tagit alldeles för mycket plats och ändå inte synts bra.

Så här lägger du till LCHF-badgen på Facebook

Börja med att besöka LCHFifiera mig på Twibbon.

lchf-facebook-steg-1

Klicka på knappen som pilen ovan visar. Då ger du möjligheten att låta webbtjänsten ta en kopia på din profilbild och lägga till märket. Du kommer ges möjlighet att förhandsgranska och även ändra storlek på märket i ett senare steg.

facebook-login-lchf-profilbild

Ett fönster från Facebook kommer upp. Skriv in din inloggning till Facebook här och klicka “Login” eller “Logga in”. Twibbon, som webbtjänsten heter är en erkänd och stor tjänst på nätet. De kan inte göra något annat än att lägga till en bild. Du behöver inte heller oroa dig att de kommer över ditt lösenord. Inloggningen sker helt och hållet på Facebook som talar om för Twibbon att du godkänt bildhantering.

LCHFifiera_mig_bild

I det här steget slutför du tillägget för LCHF-märket. Innan du klickar enligt den översta pilen kan du lägga till ett meddelande som dina vänner ser. Skriv meddelandet vid den mellersta pilen. Vid den nedersta pilen kan du ändra storlek på märket. Prova att dra reglaget fram och tillbaka, om du vill. Klicka slutligen vid den översta pilen: “Show my support now!”

lchf-profilbild-ladda-upp-facebook

När du klickat börjar din nya profilbild laddas upp. Det tar en liten stund.

sista-steget-lchfifiera-mig

Nu är det nästan klart! (I det här skedet fick jag när jag testade ett skumt fel, ett fönster från Facebook öppnades som laddade och laddade utan att fyllas med något. Jag stängde bort det och under det fönstret fanns det du ser ovan.

Klicka på “Set as my profile picture”. Då kommer du till din Facebooksida med den nya profilbilden. Sista steget är att ange den som ny profilbild:

lchf-anvand-som-profilbild

Pilen ovan visar var du ska klicka.

Grattis! Nu har du din nya modifierade profilbild som visar att du gillar LCHF.

Bli LCHFifierad på Twitter

Om du använder Twitter kan du lägga till LCHF-märket i din profilbild på liknande sätt. I det här fallet tror jag dock att din profilbild blir ändrad och att du inte kan få originalet tillbaka. Spara därför en kopia först.

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog