Kostdoktorn – Sveriges största blogg om LCHF

Kostdoktorn är Sveriges största blogg om lchf

En kostdoktor bloggar om LCHF

Kostdoktorn är enligt utsago den största bloggen i Sverige om hälsa. En sak är säker: Ska du bara följa en blogg om lchf är det kostdoktorn som gäller. Här hittar du dagliga uppdateringar om det mesta som händer inom lchf i Sverige. Det som är bra med bloggen är framförallt att en doktor står bakom den. Många inlägg med teorier backas upp med länkar från undersökningar runt om i världen.

Boken Matrevolutionen

Kostdoktorn har dessutom gett ut en bok, Matrevolutionen, som på kort tid blivit väldigt populär. En bok som förmodligen kommer anses som en av de böcker du bör läsa om du är intresserad av lågt intag av kolhydrater. Här  slås många gamla myter om fett och lightprodukter ihjäl. Köp, läs, förundras och inspireras!

Mer om Kostdoktorns blogg

Du hittar även tips på bra lchf-recept, nybörjartips och framförallt mycket information för dig som har någon typ av diabetes och är intresserad av att minska (eller kanske helt sluta) med medicinering. Att det är en doktor som skriver om lchf, diabetes och medicinering gör det hela mycket mer trovärdigt och genuint.

Kostdoktorn syns ofta i media

Kostdoktorn syns allt oftare i media. Det verkar uppenbarligen som media fått upp intresset för lchf. Det här är är givetvis positivt för oss som håller på med lchf. Ju fler som testar och gillar desto större möjligheter att dela tips, recept och ideer med varandra.

Kostdoktorns blogg om lchf hittar du här.

Söktermer:

  • kostdoktorn lchf
  • kostdoktorn

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog