LifeZone – inspirerande läsning

LifeZone ger inspirerande läsning om bl.a. LCHF

Inspiration för livsnjutaren

Monique, heter en levnadsglad kvinna som gärna delar med sig. Hon har gått resan från överviktig till smal och delar gärna med sig av sina upplevelser.

Webbplatsen handlar egentligen om en hel del men det finns tre kategorier jag tycker är extra trevliga: Information om LCHF, recept på kolhydratfattig och god mat samt framförallt: Tips på bra restauranger i Karlstad som anses servera LCHF-riktig mat.

Hela webbplatsen genomsyras av en trevlig och glad karaktär. Jag kan inte låta bli att gilla den på många sätt. Monique gillar dessutom helt uppenbart barn och många gånger hittar du informativa eller roliga referenser till dem.

Inte bara blogg

Jag har genomgående kallat LifeZone för webbplats. Det grundar sig i att du hittar mer än en blogg här. Är du intresserad av kurser inom LCHF i verkligheten finns möjligheter att boka dem genom LifeZone där Monique håller dem i egen regi.

Det finns även information om Zumba, något jag tvivlar på att jag någonsin kommer testa. Men gillar du det så finns det där.

LifeZone med bl.a. lchf och recept hittar du här.

Aktiv med LCHF på Twitter

Om du använder Twitter rekommenderar jag dig att följa Monique även där. MoniqueLifezone är hennes alias och hon är både aktiv och informativ.

Söktermer:

  • lchf information
  • lchf inspiration
  • lchf restaurang karlstad

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog