LCHF-husmanskost [Boktips]

lchf-husmanskost-bok

Boken LCHF husmanskost är egentligen två böcker i en. Den ena delen handlar om författarens mångåriga kamp mot sin övervikt och hur hon slutligen fick bukt med den genom LCHF.

Första delen: Bra introduktion till LCHF

I bokens första del får du läsa om hur Anna Hallén redan som barn skaffade sig ett sockerberoende och felaktiga matvanor. Med åren gick hon upp i vikt och testade otaliga bantningskurer. Boken har också en hel del grundläggande information om varför vi äter för mycket, hur LCHF, kolhydrater, fett och proteiner hänger ihop. Hallén skriver även om att hitta rätt balans med kosten.

Andra delen: Över 70 LCHF-anpassade recept

Bokens första del är definitivt läsvärd. Speciellt om du är ny inom LCHF. Den andra delen är dock den mest intressanta och min anledning till att jag köpte den: Recepten. Några av recepten innehåller ingredienser som inte strikt lchf. Där det förekommer tipsar författaren om att dessa kan uteslutas.

Det finns visserligen många lchf-recept på nätet men det är alltid något speciellt med att slå upp ett recept ur en bok. Recepten är indelade i följande kategorier:

  • Frukost
  • Bröd och kex
  • I stället för potatis, ris och pasta
  • Middag
  • Snabba enkla
  • Desserter

För dig som har svårt att planera veckomenyerna finns även förslag på sådana med referenser till de olika recepten.

[CSSBUTTON target="http://www.lchfguiden.com/lchf-husmanskost" color="488b48"]Köp LCHF-Husmanskost[/CSSBUTTON]

Författare: Anna Hallén
Utgivare: Bonnier Fakta
ISBN: 978-91-7424-101-3

Söktermer:

  • strikt lchf recept
  • strikt lchf meny

About Patrik Arwengrim

För mig är det viktigt att dela med mig av sånt jag lär mig med LCHF. Förhoppningsvis har även du nytta av det jag skriver. Har du frågor får du gärna skriva en kommentar längre ner eller kontakta mig. Du kan också följa mig personligen på Google+

, , , ,

No comments yet.

Kommentera

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog