Om LCHF guiden

LCHF guiden drivs av Patrik och Elin Arwengrim. Under många år har Patrik testat olika dieter för att få bukt med sin övervikt. Inget har någonsin fungerat. LCHF blev den enkla och naturliga lösningen. Plötsligt är viktnedgång enkelt och njutbart.

Vi tycker det fungerar så bra att det är värt att berätta om vår resa för just dig. Häng med på en fantastisk upplevelse där du får lära dig gå ner i vikt och känna dig pigg med hjälp av fet mat och väldigt lite kolhydrater. Det låter otroligt men är helt sant.

Du hittar följande på LCHF-guiden:

Målet med LCHFguiden är att hjälpa både dig som är nybörjare men även ge nyttig information till dig som kört lchf en tid. Här hittar du nybörjartips, information om vad du med lchf kan äta och bör undvika.

Vi samlar även länkar till andra bloggar om lchf. Har du en egen blogg om lchf du vill? Kontakta oss. Om du har en sida eller avdelning som passar bra in får du också gärna kontakta oss. Direkta länkar till enskilda artiklar och annat lchf-relaterat hittar du här.

Att äta gott är något de flesta av oss gärna gör. Ät dig mätt och nöjd med goda recept på lchf-anpassad mat. Vi har även tips på sätt att öka din viktnedgång. Testa LCHF några veckor och se snabbt ett positivt resultat.

HälsaSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg 1000länkar.com - gratis länkkatalog